Волинь: заводу «Мотор» – 75 років.

Волинь: заводу «Мотор» – 75 років.

17.08.13 11:04 0 984
75 річницю заснування відзначає авіаремонтне державне підприємство «Мотор».

Історія його починалася з авіаційної майстерні, де працювало 10 ремонтників і 3 верстати. ж завод «Мотор» – потужне підприємство із ремонту турбогвинтових двигунів для сучасних бойових літаків.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, вітаючи працівників заводу із ювілеєм, зазначив, що «дата є знаковою не лише для колективу підприємства, це – подія і для Волині, і для України».

«Кваліфікація персоналу, унікальна виробнича база, новаторство з налагодження випуску запасних частин і комплектуючих, володіння усіма технологічними процесами з ремонту практично усіх типів літаків, а також висока якість виконання замовлень і безумовне дотримання контрактних зобов’язань – усе це створило бездоганну репутацію заводу в країнах СНД, Європи, Азії та Африки», - підкреслив Олександр Башкаленко.

«Досвід і фаховість приходять з роками, але неодмінно приводять до успіху. Ваш колектив – як велика, згуртована, працьовита сім’я. Тут, як ні на одному іншому підприємстві, поширена династійність і принцип: один – за всіх і всі – за одного. Працюючи на землі ви, у буквальному і переносному сенсі, підкорили захмарні висоти», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації.

З нагоди ювілею Олександр Башкаленко вручив низку відзнак обласної державної адміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: у дитячому ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ