Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» відзначає 75-річчя

Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» відзначає 75-річчя

17.08.13 10:32 0 988
В обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди 75-річчя від дня заснування державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор». Привітати колектив прийшли представники влади, прибули гості зі столиці, різних регіонів України, Білорусі, Росії, Казахстану, Польщі, Китаю. Перед початком урочистих зборів присутні переглянули фільм «75 років бездоганного служіння Батьківщині» про історію та славне сьогодення підприємства.

Директор заводу Микола Іванович Матрунчик подякував усім, хто працює тепер, і особливо ветеранам, які доклали багато зусиль, щоб завод став сучасним і успішним. Щиро подякував колективу за самовіддану працю і його керівникам за талановитий менеджмент голова обласної ради Володимир Войтович і вручив кращим працівникам відзнаки. Вітальний адрес від голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука та Почесні грамоти і Подяки вручив перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко.

Привітав із ювілеєм лучан, які працюють на заводі, та його директора, які зуміли своєю працею вивести підприємство на міжнародний рівень, міський голова Микола Романюк. Він вручив Подяку колективу державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у підтримання боєздатності Повітряних Сил Збройних Сил України, а також з нагоди 75-річчя від дня заснування державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор».

Міський голова нагородив Почесною грамотою Ведищева Юрія Борисовича, заступника директора підприємства з матеріально-технічного забезпечення та побуту державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у промисловий розвиток міста Луцька, а також з нагоди 75-річчя від дня заснування державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор». Подяку від міського голови отримали Мельничук Олександр Андрійович, начальник цеху; Череп Ярослав Олексійович, начальник технологічного бюро; Луцюк Володимир Романович, майстер виробничої дільниці; Самардак Микола Адамович, слюсар з ремонту агрегатів.

Для учасників святкового зібрання артисти обласного академічного музично-драматичного театру підготували концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російські митники ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ