В Івано-Франківську з ініціативи депутатів свободівців облаштовано ще один двір

В Івано-Франківську з ініціативи депутатів свободівців облаштовано ще один двір

17.08.13 10:04 0 954
16 серпня на вул. Набережна, 38, 40 відбулося відкриття облаштованого двору. Даний двір вже став третім цього року у започаткованій депутатами свободівцями програмі реконструкції прибудинкових територій

Участь у відкритті взяли народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків та депутат міської ради Лариса Олексин.

Будинки 38 та 40 на вул. Набережній зведені ще у 70-х роках. З тих пір і не проводилося належного ремонту прибудинкових територій. Ями, зруйнований дитячий майданчик, розбитий між будинковий проїзд, понівечені тротуари – ось так виглядало подвір’я мешканців. Навести лад взялися депутати від фракції ВО «Свобода» спільно із ЄРЦ. Тепер вимощені бордюри та відремонтований проїзд стали справжнім дарунком для громади, що тут мешкає.

Як наголосив народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків започаткована місцевими свободівцями програма дасть змогу відремонтувати цього року 15 дворів, мінімум по одному проблемному дворі у кожному мікрорайоні міста. Окрім того, за словами нардепа, впродовж наступних років роботи продовжаться, тож більшість франківських дворів отримають «нове обличчя».

«Вже вдалося облаштувати три подвір’я на вул. Миколайчука, Стуса і от на вул. Набережній, а найближчим часом планується відкриття двору на вул. Тисменицькій, Івана-Павла 2 та на вул. Молодіжній. Таким чином незважаючи на постійне блокування коштів місцевих бюджетів Державною Скарбницею через реалізацію міської програми ми ініціюємо впорядкування прибудинкових територій», - пояснив Руслан Марцінків.

Депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Лариса Олексин подякувала усім активним мешканцям, котрі проявили активність та зверталися з проханням відремонтувати їхню прибудинкову територію. «Завдяки активним жителям, котрі неодноразово зверталися з проханням посприяти їм в облаштуванні прибудинкової території. Тож тепер нам вдалося навести тут лад, зокрема, відремонтовано дитячий майданчик, проїзд, бордюри та тротуари. Тож тепер жителям стане комфортніше та затишніше на своєму подвір’ї», - зазначила Лариса Олексин.

Самі мешканці також не приховують задоволення від зробленого. Адже за словами жителів, раніше пересування подвір’ям було суцільною «смугою перешкод» через глибокі вибоїни та руйнування покриття проїзду.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ