В Івано-Франківській області перед виїздом за кордон необхідно подати податкову декларацію

В Івано-Франківській області перед виїздом за кордон необхідно подати податкову декларацію

17.08.13 10:14 0 1047
Відповідно до вимог статті 179 Податкового Кодексу України платники податку - резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до відповідної державної податкової інспекції податкову декларацію не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

Протягом 30 календарних днів після надходження податкової декларації міндоходівці зобов'язані перевірити визначене податкове зобов'язання, сплату належної суми податку і видати довідку про таку сплату та про відсутність податкових зобов'язань з цього податку, що подається до органів митного контролю під час перетину митного кордону і є підставою для проведення митних процедур.

Форма такої довідки затверджена наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2012 року № 1401. Порядок застосування цього пункту визначається Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010року№ 1243.

Консультації щодо отримання довідки про відсутність податкових зобов'язань можна отримати в центрах обслуговування платників податків податкових інспекцій Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна екологічна ...
Наступна новина: На Хмельниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ