Щиро вітаю бджолярів Львівщини з Днем пасічника!

Щиро вітаю бджолярів Львівщини з Днем пасічника!

17.08.13 11:55 0 944
Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво.

Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.

Мед на столі – радість у господі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.

Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу неповторний дар землі та сонця. Велика подяка Вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.

Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та труд.

З повагою

Директор департаменту агропромислового

розвитку облдержадміністрації М.О. ДОВБА

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Київщини ...
Наступна новина: На Тернопіллі введення ...

КОМЕНТАРІ