На Львівщині працівники Державтоінспекції впіймали автовикрадача за "гарячими слідами"

На Львівщині працівники Державтоінспекції впіймали автовикрадача за "гарячими слідами"

17.08.13 12:13 0 961
На Львівщині інспектори ДАІ оперативно розшукали та затримали автозлодія. 25-річний чоловік викрав автомобіль з території одного із підприємств у місті Пустомити. Втім, далеко втекти на чужому авто не вдалося.

До міліції зателефонувала власниця легковика «Деу Тіко». Заявниця розповіла, що залишила машину на території фірми, де працює. Наприкінці робочого дня жінка помітила, що автомобіль зник, тож, не гаючи часу, звернулась за допомогою до правоохоронців. За словами постраждалої, машина не була обладнана сигналізацією, тож угонщик відчинив її без зайвого шуму.

Працівники Державтоінспекції, які несли службу неподалік місця події, одразу ж вирушили на пошуки автозлодія. Незважаючи на те, що зловмисник вже встиг утекти з міста, правоохоронці швидко вирахували, у якому напрямку він поїхав, та впіймали його за «гарячими слідами».

На місце події прибула слідчо-оперативна група Пустомитівського райвідділу міліції. Угонщика затримали. Наразі тривають слідчі дії.

Правоохоронці ж закликають автовласників бути більш обачними та заздалегідь подбати про безпеку свого «залізного коня». Фахівці радять встановити в авто комбіновані системи захисту (не лише електронні, але й механічні), а у нічний час залишати автомобіль у гаражі або ж на стояні, де є охорона.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ