У Львівській області завдяки дрогобицьким міліціонерам, 47-річний грабіжник більше не приноситиме клопоту жінкам

У Львівській області завдяки дрогобицьким міліціонерам, 47-річний грабіжник більше не приноситиме клопоту жінкам

17.08.13 10:38 0 994
47-річний уродженець міста Дрогобича, займаючись незаконною підприємницькою діяльністю, у минулому вже мав прикрий досвід від знайомства з Фемідою.

Однак, слуги закону та суддівський молоток Феміди не змогли зупинити злочинних намірів чоловіка. Звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік вдався до жорстокого та ганебного способу заробляння грошей. Зловмисник задумав їх відбирати у людей слабкої статі, причому - посеред білого дня.

«Знаходячись у магазині лиходій відкрито заволодів жіночим шкіряним гаманцем, завдавши матеріальної шкоди потерпілій на суму 500 гривень», - повідомила слідчий слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції Возняк Ірина Дмитрівна.

«Грабіжник почав утікати, але правоохоронцям довелося діяти згуртовано та обережно, щоби випередити лиходія», - повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до відповідальності за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

Наталія Постойко,

Дрогобицький МВ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині уряд ...
Наступна новина: Генсек ООН обговорив з ...

КОМЕНТАРІ