Рівненщина: антикорупційним сервісом «Пульс» Міндоходів з початку року рівняни скористалися 12 разів

Рівненщина: антикорупційним сервісом «Пульс» Міндоходів з початку року рівняни скористалися 12 разів

17.08.13 10:00 0 919
Близько двох років діє Антикорупційний сервіс «Пульс» Міндоходів. З початку 2013 року фахівцями ДПІ у м. Рівному опрацьовано 12 інформаційних звернень, які надійшли від громадян та представників місцевого бізнесу. Повідомлення розглянуто, та поінформовано заявників про вжиті заходи.

Фахівцями ДПІ у м. Рівному, в результаті розгляду інформації, яка надійшла на сервіс «Пульс», проведено зустрічі або телефонні розмови із заявниками, під час яких роз’яснено правомірність дій працівників інспекції та досягнуто порозуміння.

Значна частина платників телефонувала на контактний телефон сервісу з питань діяльності ДПІ у м. Рівному та вдосконалення організації роботи при поданні податкової звітності.

Нагадаємо, що інтерактивний сервіс «Пульс» приймає звернення представників бізнесу з податкових та митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників Міністерства доходів і зборів, оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За крадіжку ...

КОМЕНТАРІ