Ключами електронного підпису користуються понад 8 тисяч мешканців Тернопільщини

Ключами електронного підпису користуються понад 8 тисяч мешканців Тернопільщини

17.08.13 10:39 0 924
Посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису потрібні для подання звітності та здійснення інших операцій в електронній формі. З початку року з понад 13 тисяч ключів майже 5 тисяч отримали юридичні особи, понад 6 тисяч – фізичні особи та ще майже 2 тисячі – фізичні особи, тобто громадяни. Власниками цифрових підписів стали більше 8 тисяч осіб.

Нагадаємо, що отримати безкоштовні посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису можні у відділі реєстрації користувачів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, Центр обслуговування платників податків при Тернопільській об’єднаній ДПІ, перший поверх, кімн. 122. Телефон для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів проводиться з понеділка по четвер з 9.00 до 19.30 год., у п’ятницю – з 9.00 до 18.15 год. Ключі електронного підпису можна також отримати у Чорткові (вул. Шевченка, 23, перший поверх, кімн. 10), телефон для довідок (03552) 2-15-60.

Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту (http://acskidd.gov.ua).

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Генсек ООН обговорив з ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ