На Тернопіллі міський голова вимагав гроші за дозвіл на розміщення розважального атракціону

На Тернопіллі міський голова вимагав гроші за дозвіл на розміщення розважального атракціону

17.08.13 11:50 0 983
В одному із районних центрів співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали за підозрою у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди міського голову. Чиновник зажадав від приватного підприємця данину за сприяння у розміщенні в міському парку розважальних атракціонів.

Як розповів заступник начальника УДСБЕЗ обласного управління внутрішніх справ Василь Мокрицький, службовець 8 рангу пообіцяв бізнесменові за додаткову винагороду посприяти в укладенні угоди для розміщення розважальних споруд під час святкування Дня міста. Здійснити оборудку завадили оперативники. Чиновника затримали на гарячому під час отримання неправомірної вигоди - 2200 гривень та 100 доларів. Міліціонери вилучили отримані ним кошти. Міського голову затримали.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція статті, яку інкримінують чиновнику, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Триває досудове слідство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Міліціонери Київщини ...

КОМЕНТАРІ