У Донецьку дільничний інспектор затримав грабіжника, який напав на пенсіонера

У Донецьку дільничний інспектор затримав грабіжника, який напав на пенсіонера

17.08.13 09:52 0 1518
Побачивши літню людину, яка сидить на землі зі скривавленою головою, В'ячеслав Здітовецький кинувся на допомогу. За хвилину правоохоронець вже затримав зловмисника, який ударив чоловіка цеглиною по голові та відібрав пакет з майном.

За словами самого потерпілого, підозрюваний полював за грошима, оскільки пенсіонер якраз відвідав пошту й магазин. Та, на щастя, гроші пенсіонер носив в кишені штанів, а в пакеті знаходилася розрахункова книжка з квитанціями про оплату послуг та продукти.

- Я відчув удар ззаду по голові, нічого не зрозумів і осів на землю, - говорить 77-річний мешканець Будьоннівського району, - в цей час невідомий вирвав з моїх рук пакет і втік. Відразу ж до мене підбіг міліціонер, оточили люди.

Вартовий правопорядку прямував на дільничний пункт міліції. Буквально в декількох метрах від будівлі на тротуарі сидів старий зі скривавленою головою. На питання дільничного - «Що трапилося?», нещасний відповів, що у нього тільки-но викрали майно, і показав, куди побіг грабіжник.

- Я побіг услід за ним, у двори. До мене приєдналися небайдужі до чужої біди громадяни, - розповідає В'ячеслав. – Ми наздогнали втікача, і він був затриманий. При ньому був викрадений пакет.

Затриманий був доставлений до Будьоннівський райвідділу міліції. Спійманий на місці злочину підозрюваний не став відпиратися і розповів, що при погляді на беззахисного дідуся в нього відразу виник злочинний намір.

Відносно 54-річного затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Злочинець вже порушував Закон. І вийшов з місць позбавлення волі лише півроку тому. За новий злочин йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Iнформація від ...
Наступна новина: За вбивство співмешканки ...

КОМЕНТАРІ