За скоєний злочин жінка 4,5 роки проведе за ґратами

За скоєний злочин жінка 4,5 роки проведе за ґратами

17.08.13 13:54 0 960
Таке покарання відповідно до рішення Хмельницького міськрайонного суду отримала шахрайка, матір двох дітей, опинившись втретє на лаві підсудних.

Перебуваючи на залізничному вокзалі, молода хмельничанка вирішила даремно часу не гаяти. Познайомилась з чоловіком, який запросив її у кафе. Добряче підігрівшись «оковитою», жінка під приводом подзвонити сестрі, попросила у новоспеченого знайомого телефон. Кавалер без коливань дав мобільник. Так повторювалось кілька разів, аж поки вона не зникла разом із телефоном, який відразу ж здала до ломбарду.

Так як потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння, пропажу виявив лише наступного дня. Пригадавши всі події минулої ночі, зрозумів, що його обдурила молодиця, з якою напередодні разом відпочивали та одразу звернувся до лінійного відділу міліції на станції Хмельницький.

Того ж дня правоохоронці встановили та допитали шахрайку, яка зізналась у скоєному. Обвинуваченою виявилась 20-річна місцева жителька, неодружена, яка має на виховані двох малолітніх дітей. Крім того, двічі судима за грабіж та крадіжку.

Під час досудового слідства вина зловмисниці була повністю доведена. На судовому засідання жінка щиро розкаялась у скоєному. Суд визнав підозрювану винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство вчинене повторно) та призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на 4,5 роки і позбавив батьківських прав.

СЗГ Управління МВС України

на Південно-Західній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ