У Житомирі працівники ДАІ затримали авто з урожаєм конопель

У Житомирі працівники ДАІ затримали авто з урожаєм конопель

17.08.13 14:55 0 954
Коли вночі співробітники ДАІ зупинили підозрілий автомобіль, водій та його пасажири намагалися втекти. В салоні транспортного засобу правоохоронці виявили зелені рослини конопель та пакуночки з сухим і вже розфасованим наркотичним зіллям.

Близько першої години ночі наряд ДАІ помітив автомобіль, що рухався з вимкненими фарами у напрямку центра міста. Ввімкнувши проблискові маячки, міліціонери наказали водієві зупинитися.

Водій спочатку виконав вимогу та зупинив автівку, однак далі все відбулося, як у кінодетективі: раптово з машини вискочили троє чоловіків та кинулися навтьоки, намагаючись розчинитися в гущавині міського Гідропарку. Після нетривалої погоні працівники міліції наздогнали та затримали одного з втікачів.

Слідчо-оперативна група Богунського райвідділу міліції, що прибула на місце події, під час огляду виявила в салоні автомобіля мішок з зеленими рослинами конопель. Були тут і невеличкі пакуночки з уже розфасованим сухим зіллям. У самому авто стояв страшенний дим та сморід: судячи з усього, водій та пасажири вживали марихуану просто під час руху.

- Усе зілля було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, - коментує начальник Богунського РВ УМВС України в Житомирській області Олег Марківський. – Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, в рамках якого буде з’ясовано, звідки в машині взялися наркотики.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення інших осіб, що знаходилися в автомобілі, та безпосереднього їх затримання.

Відповідно до ч.2 ст. 309 Кримінального кодексу України за незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів групою осіб передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Мутко запропонував "дати ...

КОМЕНТАРІ