Полтавські правоохоронці вивчали правову абетку разом із майбутніми

Полтавські правоохоронці вивчали правову абетку разом із майбутніми "олімпійцями"

17.08.13 15:55 0 958
Про правову свідомість, повагу до Закону та розуміння відповідальності за протиправну поведінку з молодими вихованцями спортивного табору «Олімпійські надії» розмовляли працівники кримінальної міліції у справах дітей.

Бесіду на тему «Ти і Закон! Пустощі та кримінальна відповідальність» правоохоронці готували з урахуванням віку та особливостей дитячої психології. Разом із можливістю збагатити знання з правознавства, юні спортсмени мали нагоду ставити питання, висловлювати та мотивувати власну думку.

Свій виступ старший лейтенан міліції Ярослав Іванов супроводжував яскравими прикладами із професійної практики. Моделюючи різні життєві ситуації, підлітки разом із міліціонерами розбирали, чому не можна чіпати знайдені речі, втручатися у справи інших, особливо сварки та бійки, та як уникнути багатьох небажаних проблем.

Ярослав Іванов говорить: «Хочу відмітити, що наша основна мета – не примусити підлітка чинити так чи інакше, а зробити все можливе, щоб він вчасно замислився і самостійно зробив правильні висновики. До речі, майбутні олімпійці продемонстрували високий рівень правосвідомості та знань із правознавства».

СКМСД Полтавського РВ

УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ