В Закарпатській області водій нахабно заперечував порушення ПДР та здійснив наїзд на працівника ДАІ

В Закарпатській області водій нахабно заперечував порушення ПДР та здійснив наїзд на працівника ДАІ

17.08.13 13:43 0 1011
Інцидент стався близько 16 години 30 хвилин в районі залізничного переїзду між вулицями Мукачівська та Гагаріна в місті Ужгород.

26-річний водій Skoda Octavia А5 рухаючись вулицею Мукачівською рушив не з тієї смуги та на швидкості пересік залізничний переїзд на вулицю Гагаріна, цим самим підрізав іншого водія на «джипі», якому довелося екстрено гальмувати. Це створило аварійну ситуацію на ожвавленому перехресті.

ВІДЕО: Порушення правил дорожнього руху

Все це відбулося на очах у працівників ДАІ, які стояли при вході до міськвідділу на вулиці Гагаріна. «ДАІшники» зупинили обох учасників аварійної ситуації - одного як явного винуватця, іншого - як свідка. На прохання пред'явити посвідчення водія, водій Skoda показав інспекторам не свої права, а якоїсь жінки, посилаючись на те, що в Правилах дорожнього руху не вказано, що водій має пред'являти саме свої права, а мовляв, просто права, байдуже чиї. Після того, як працівники ДАІ наполягали, аби водій усе ж показав своє посвідчення водія (відповідно до вимог п.2.4. ПДР України), той вирішив натиснути на «газ» і ймовірно втекти з місця подій. В наслідок чого наїхав на ногу одному з інспекторів ДАІ. Останній звернувся до лікарів за медичною допомогою. У нього діагностували здавлення м’яких частин стопи. Водія ж іномарки освідчили на стан сп’яніння та опитали.

ВІДЕО: Пред’явлення водієм чужого посвідчення водія інспекторам ДАІ

Згідно обліків Державтоінспекції згаданого водія аж 16 разів (!) за порушення Правил дорожнього руху притягали до адмінвідповідальності. У т.ч. у 2009 році правоохоронці затримували його за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. До сьогоднішнього часу за жодне правопорушення нахаба не сплатив штрафу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ