Найбільш резонансні злочини та події на 17.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 17.08.2013 р.

17.08.13 12:23 0 985
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 15671 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4552 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 801 дорожньо-транспортних пригод, в яких 14 осіб загинули та 117 травмовано.

У Сакському районі АР Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 43-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вночі 16 серпня в квартирі свого 31-річного співмешканця, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила господаря. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Дніпропетровську в результаті проведення слідчих дій затримано 54-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 16 серпня у квартирі за місцем тимчасового проживання 58-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив останнього. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Калуському районі Івано-Франківської області в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річну раніше судиму місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона ввечері 15 серпня в зазначеному селі на подвір’ї домогосподарства свого 35-річного співмешканця, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила господаря. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Донецьку в результаті проведення слідчих дій затримано 28-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 15 серпня в зазначеному місті у квартирі 43-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножові поранення господарю (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 15 серпня на вулиці вказаного міста під час раптово виниклої сварки заподіяв ножове поранення живота 33-річному жителю цього міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Дніпропетровську в результаті проведення слідчих дій затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 13 серпня в зазначеному місті в під’їзді житлового будинку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження 54-річній жінці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині працівники ...
Наступна новина: На розшук іноземного ...

КОМЕНТАРІ