Міліціонери затримали грабіжника, який зірвав золоті прикраси з донеччанки

Міліціонери затримали грабіжника, який зірвав золоті прикраси з донеччанки

17.08.13 21:04 0 1080
Донеччанка, яка вийшла на прогулянку з дитиною в колясці, здалася зловмисникові ідеальною жертвою. Надати викрадачеві відсіч і наздогнати його жінка не змогла, оскільки він виявився швидшим, проте вона відразу викликала співробітників міліції, які затримали зухвалого грабіжника.

28-річна мешканка Калінінського району повідомила правоохоронцям прикмети нападника, який зірвав з шиї два золоті ланцюжки і втік.

Слідами втікача негайно попрямували співробітники карного розшуку Калінінського райвідділу міліції. Не дивлячись на свій розрахунок і швидкість, з якою підозрюваний позбавився від викраденого майна, уникнути відповідальності йому не вдалося.

Правоохоронці встановили, що затриманий «за гарячими слідами» 33-річний чоловік збув ювелірні вироби невідомому чоловікові в м. Макіївці Донецької області за 2000 гривень, а виручені гроші витратив на покупку продуктів харчування і спиртних напоїв.

- Фігурант вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу і три роки тому звільнився, - відзначає слідчий Калінінського РВ Ерік Аджиміров. - Не дивлячись на те, що весь цей час він працював і вів звичайний спосіб життя, його знову потягнуло на старе, і він зайнявся кримінальним промислом, за що йому загрожує новий строк. Відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж), проводяться необхідні слідчі дії. Чоловікові загрожує позбавлення волі від 4-х до 6-ти років.

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одесит попався на ...

КОМЕНТАРІ