На розшук іноземного підлітка правоохоронцям знадобилося півдоби

На розшук іноземного підлітка правоохоронцям знадобилося півдоби

17.08.13 12:24 0 909
Непорозуміння з батьком підштовхнуло юнака «прогулятись» абсолютно не знайомим нічним містом. Наступного дня цілого і неушкодженого його знайшли транспортні правоохоронці.

Близько півночі до чергової частини лінійного відділу міліції на станції Київ-Пасажирський надійшло телефонне повідомлення про зникнення неповнолітнього іноземного громадянина. Разом із батьком він перебував на центральному залізничному вокзалі столиці транзитом. У мить, коли батько відволікся за покупкою води, син розвернувся і пішов геть.

Причиною безглуздого вчинку стало рішуче небажання миритись з вибором тата. Після смерті дружини він познайомився з українкою. Згодом привіз на знайомство і сина, та вочевидь, пройшло все не дуже вдало. Будучи єдиною улюбленою дитиною у сім’ї, юнака не захоплювало бажання ділити увагу батька з незнайомою жінкою та її дитиною. Коли ж у потязі він дізнався, що той має протилежну точку зору – запротестував… Нагулявшись вдосталь повернувся на вокзал, проте самостійно віднайти родича не вдалося. Гроші на телефонному рахунку закінчились, вхідні дзвінки не доходили теж. Здалося - безвихідь.

Правоохоронці тим часом пошуки не зупинили ні на хвилину, віднайшли фото, розіслали орієнтування. Справа зрушилася з місця, коли переглянули відео спостереження та і підліток за цей час вже достатньо обміркував свій вчинок.

На приміському вокзалі його запримітили працівники кримінальної міліції у справах дітей, а коли підійшли ближче і заговорили - сумнівів не залишилось. Неповнолітнього хлопця повернули батьку.

СЗГ Управління МВС України

на Південно-Західній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ