Маріупольська міліція подарувала дітям яскраве свято та незабутні враження

Маріупольська міліція подарувала дітям яскраве свято та незабутні враження

18.08.13 10:22 0 1026
Біля міського фонтану в Театральному сквері Маріуполя пройшло дитяче свято загальноміського масштабу, приурочене святкуванню Дня незалежності України. Традиційно, влітку міліціонери дарують дітям веселі розваги та яскраві емоції. Організувала гуляння маріупольська міліція за підтримки Міської ради. Ініціатором заходу виступив начальник Головного управління МВС України в Донецькій області Роман Романов. Свято під назвою «Міліціонер – захисник дорослих і дітей» відкрив оркестр Головного Управління Міністерства Внутрішніх справ в Донецькій області. Під гучні оплески маленьких гостей на сцені один за одним з'являлися міські творчі колективи зі своїми яскравими, веселими номерами. У перервах між танцями і трюками для дітвори проводилися вікторини та ігри. Спочатку юні учасники трохи побоювалися людей у формі, але цікава ігрова подача і добродушні посмішки міліціонерів змусили хлопчиків і дівчат повністю зануритися у веселу і теплу атмосферу організованого заходу. Всім учасникам вручалися пам'ятні призи і повітряні кулі з міліцейською символікою. Справжній фурор справив виступ донецького спецпідрозділу «Беркут». Екіпіровані співробітники показали прийоми рукопашного бою, в тому числі з використанням зброї.

Протягом концерту навколо фонтану працювала виставка зброї і автотехніки. Тому допитливі дітлахи час від часу відволікалися від концертних номерів, щоб потримати в руках пістолет Макарова або сфотографуватися в салоні патрульного автомобіля. Не залишили байдужими гостей і кінологи зі своїми вірними чотирилапими помічниками. А криміналісти та вибухотехніки постійно збирали навколо себе цікавих малят і з задоволенням демонстрували необхідні для роботи приладдя. Військова частина підготувала для підростаючого покоління свої частування. Тому втомлені і зголоднілі після розваг діти могли відновити сили за допомогою справжньої армійської каші і компоту.

Дивлячись на палаючі очі маленьких маріупольців і щасливі посмішки їхніх батьків, вкотре переконуємося, що подібні традиції в органах внутрішніх справ варто продовжувати і розвивати заради непередаваних емоцій, як дорослих, так і дітвори.

Прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лави міліції Рівненщини ...
Наступна новина: У Каїрі знову лунають ...

КОМЕНТАРІ