Харківська обласна міліція затримала розбійника, який погрожував співмешканці порізати її на шматки

Харківська обласна міліція затримала розбійника, який погрожував співмешканці порізати її на шматки

18.08.13 15:49 0 970
На Харківщині працівники міліції затримали 32-річного жителя Миколаївської області, який вчинив розбійний напад на колишню співмешканку.

На початку серпня до Лозівського міськвідділу міліції зателефонувала 30-річна лозівчанка. Вона розповіла, що напередодні до неї в гості завітав колишній співмешканець. У ході розмови між ними виникла сварка.

Розлючений чоловік вдарив колишню подругу декілька раз по обличчю та пообіцяв порізати її ножем, якщо та не вгамується. Жінка не на жарт перелякалася погроз зловмисника, тому навіть не чинила спротив, коли він, виходячи з кімнати, прихватив із собою ноутбук. Майже добу вона чекала, що колишній чоловік поверне її майно, але ці надії виявилися марними. Наступного дня потерпіла звернулася до міліції.

Працівники міліції розпочали оперативні заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження підозрюваного у скоєнні злочину. Знайомі чоловіка розповіли, що вдома він не живе, а веде бродяжницький спосіб життя. В пошуках зловмисника правоохоронцям довелося спочатку вирушити до Миколаєва, а потім до Херсонської області. Працівники міліції встановили можливі місця його перебування. Після двох діб пошуків їм, нарешті, вдалося затримати підозрюваного на березі річки Дніпро на межі Херсонської та Миколаївської областей. Чоловік прийшов відпочити на природі і зовсім не сподівався зустрітися там з харківськими оперативниками.

У ході проведення досудового слідства було зібрано ряд незаперечних доказів, що підтверджували вину затриманого. В день пограбування його бачили сусіди, коли він виходив з під’їзду з картонною коробкою в руках. Працівники міліції також встановили й місце знаходження ноутбуку. Любитель легкої наживи заклав його у ломбарді.

Нещодавно слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує тюремне ув’язнення на строк від 3 до 7 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В обмеженні Росією ...
Наступна новина: Захоплюючі показові виступи ...

КОМЕНТАРІ