Новий планшет від Google

Новий планшет від Google

18.08.13 22:06 0 2170
Всесвітньо відома компанія Google через Інтернет та засоби масової інформації анонсувала новий стильний і сучасний планшет з популярного сімейства Nexus 7, інтерес до якого протягом минулого року підігрівався за допомогою різних інформаційних витоків.

Дана новинка володіє тонким і ергономічним корпусом, також новий представник сімейства став легше, приблизно на 60 грамів.

Як і попередня модель, новий Nexus 7 функціонує на нестандартній версії Android, яка працює без зайвих модифікацій і налаштувань. Це анонсоване пристрій від Google має аналогічну попереднім моделям окантовку, у вигляді регулятора гучності і кнопки блокування. Дані елементи знаходяться на колишніх місцях.

Даний гаджет буде випускати як з Wi-Fi'ем, так і з підтримкою LTE на вибір користувача. Google дав обіцянку, що нова модель здатна вільно витримувати мінімум десять годин програвання мультимедійних файлів і десять годин серфінгу Всесвітньою павутиною, що не тільки дуже зручно і корисно, а й практично. Так ви в будь-який момент зможете дізнатися про обладнання, яке кріпиться на підйомні механізми - необхідна, актуальна і доступна інформація завжди поруч з вами! Також вперше на подібній техніці з'явитися підтримка бездротової зарядки.

Виробником даного девайса як і раніше залишився Asus. Поки ще офіційної ціни Google не називав, але якщо орієнтуватися по буклету Best Buy - модель з 32 гігабайтним модемом буде стояти - 269,99 $, а 16 гігабайт обійдеться покупцям в суму 229,99 $.

По матеріалам rugadget.me

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Баку мітингує опозиція

КОМЕНТАРІ