В Закарпатській області мукачівець погуляв за рахунок жінки, яку ще й обікрав

В Закарпатській області мукачівець погуляв за рахунок жінки, яку ще й обікрав

19.08.13 13:36 0 935
У Мукачівський міськвідділ міліції звернулася 50-річна місцева жителька із заявою про те, що невідома особа викрала її кредитну картку та зняла з неї гроші. Також мукачівка повідомила, що напередодні вона пригощала свого знайомого, якого і підозрює у крадіжці.

Справою зайнявся дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції Василь Габовда. Як з′ясувалося, 33-літній мукачівець, повертаючись зранку з рибалки, зустрів біля магазину у місті свою 50-річну знайому. Чоловіку закортіло випити, проте грошей у нього не було. Жінка запропонувала скористатись своєю кредитною карткою, на рахунку якої було близько 600 гривень. Знявши гроші, приятелі зайшли до магазину, купили горілки, закуски і вирішили відсвяткувати несподівану зустріч. Згодом випивки не стало і вже добряче сп`яніла жінка, довірившись знайомому, віддала йому кредитну картку разом з пін-кодом, аби той пішов ще за однією пляшкою.

Після тривалого застілля мукачівка «відключилась», а коли прокинулася, то побачила, що чоловіка у будинку немає. Окрім того, на мобільному жінки було 5 непрочитаних СМС-повідомлень про те, що її карткою того дня скористались 5 разів. Обшукавши весь будинок, кредитної картки вона не знайшла. Тоді і вирішила звернутись за допомогою до дільничного інспектора Василя Габовди.

Зловмисника, який викрав від мукачівки картку і зняв з неї гроші, притягнуто до кримінальної відповідальності за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Цей раніше судимий мукачівець раніше вже неодноразово потрапляв у поле зору міліції. Тривають перевірки щодо причетності підозрюваного до вчинення інших правопорушень на території Мукачівщини.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29 серпня граничний строк ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ