У Київраді працівники правоохоронних органів за вказівкою нардепів-«регіоналів» б’ють усіх, на кого ті вкажуть

У Київраді працівники правоохоронних органів за вказівкою нардепів-«регіоналів» б’ють усіх, на кого ті вкажуть

19.08.13 10:42 0 1133
Працівники правоохоронних органів не пропускають до приміщення Київської міськради, де розпочалося нелигітимне засідання Київради, депутатів від опозиційних сил. Міліціянти, керовані депутатами-«регіоналами», б’ють усіх, на кого ті вказують. Про це 19 серпня 2013 року повідомив народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Сиротюк.

Як розповів свободівець, йому єдиному вдалося потрапити до заблокованого «тітушками», спецпідрозділом «Беркут», міліціянтами без знаків приналежності та депутатами-«регіоналами» одного з коридорів Київради.

«На разі я перебуваю в одному з коридорів Київради – тут дуже багато представників міліції, бійців спецпідрозділу «Беркут» та народних депутатів від Партії регіонів. Лише в одному з коридорів перебуває більше 100 осіб, які не допускають опозиціонерів у приміщення. На жодну законну вимогу до міліціянтів представитися, пояснити свої дії та пропустити мене до приміщення так звані «правоохоронці» не реагують. Вони попросту слухняно виконують незаконні вказівки нардепів-«регіоналів» щодо недопуску у приміщення представників опозиції – застосовують грубу фізичну силу до всіх на кого вкажуть «регіонали». Фактично зараз я є заручником», – розповів Юрій Сиротюк.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ