Міліціянтам, які лупцювали народних депутатів у Київраді, дали вказівку писати заяви, що їх буцімто побили опозиціонери

Міліціянтам, які лупцювали народних депутатів у Київраді, дали вказівку писати заяви, що їх буцімто побили опозиціонери

19.08.13 11:40 0 1089
Міліціянти, які не пропускали у приміщення Київради опозиціонерів та лупцювали усіх, на кого вказували «регіонали», отримали вказівку писати заяви про нібито побиття їх народними депутатами від опозиції та активістами. Про це 19 серпня 2013 року повідомив народний депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Сиротюк.

Як зазначив націоналіст, будучи заблокованим так званими «правоохоронцями» в одному з коридорів Київради, він почув вказівку від міліційного керівництва про написання максимальної кількости заяв міліціянтами про їх буцімто побиття.

«Надійшла вказівка по рації усім правоохоронцям написати заяви про те, що їх буцімто побили опозиційні депутати та активісти. Дарма що під час сьогоднішніх подій міліціянти, порушуючи закон, били народних депутатів від опозиції – влада безсоромно на біле говорить чорне. Прикметно, що нелегітимне засідання відбулося в річницю сумнозвісного ГКЧП – нинішня владна хунта вкотре продемонструвала своє ставлення до закону, до киян, зрештою, до громадян усієї держави. Ці зухвалі дії влади не можна характеризувати лише як нехтування законом на місцевому рівні, бо режим Януковича показав, що закон вони взагалі зневажають, що і підтвердили дії влади з недопуску народних депутатів у приміщення Київради. Але позитив у тому, що рано чи пізно всі путчі, як показав приклад ГКЧП, закінчуються однаково – на всіх ініціяторів чекає в’язниця, а то й гірше.

Нині Януковичу та його провладній так званій «більшості» вже хіба залишилося закрити кордонами міліції та найманих бойовиків «тітушків» вхід до Верховної Ради і працювати тільки на «сім’ю» та оточення, а не на українське суспільство. Проте жодна міліція чи бойовики не врятують нинішній режим від падіння та невідворотного краху», – наголосив свободівець Юрій Сиротюк.


Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ATP. США. Долгополов ...
Наступна новина: Львівщина приймає чемпіонат ...

КОМЕНТАРІ