В Україні пропонують купувати недоторканність з допомогою посвідчення журналіста

В Україні пропонують купувати недоторканність з допомогою посвідчення журналіста

19.08.13 11:42 0 1526
Стати «недоторканним» в Україні коштує зовсім недорого. Для цього людям, які не мають відповідної освіти чи навичок, пропонують стати «журналістом». Так, на сайті оголошень Slando з'явилися пропозиції продажу посвідчень журналіста за 1 000 гривень.

У своїй пропозиції автор пише:

«Журналіст, що володіє підтверджує його професійну приналежність документом, має можливість перебувати в місцях масових подій на правах журналіста (на концертах, виставках, шоу, прес-конференціях, в районі стихійного лиха, катастроф, у місцях аварій, масових безпорядків, на мітингах і демонстраціях , на територіях, де оголошено надзвичайний стан.

Фотографи отримають можливість здійснювати зйомку в місцях, де це заборонено для осіб, які не мають відповідного дозвільного документа.

Дуже зручно для водіїв. При ввічливому і грамотному спілкуванні з інспекторами не штрафують взагалі! »

Крім того, автор оголошення обіцяє майже повну недоторканність покупцеві посвідчення:

«Положення журналіста надає істотну підтримку, оскільки журналіст захищений законом від перешкод у його діяльності. Такими можуть бути затримання представниками органів ДАІ, проходження паспортного режиму, черги в держустановах і т.п. Відповідно до чинного законодавства України злочинна діяльність проти особи журналіста прирівняна до діяльності проти працівника правоохоронних органів і карається суттєвими строками позбавлення волі ».

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ