Фани

Фани "Севастополя": "Ми хотіли зірвати матч"

19.08.13 13:24 0 1948
Фани "Севастополя", які вчинили безлади на стадіоні під час матчу з "Дніпром", пояснили свою поведінку. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Почалася історія, за словами "ультрас" ще в Запоріжжі.

"Клубу було відомо - ми поїдемо своїм ходом, 150 осіб. Будуть якісь проблеми там? Клуб нам сказав:" Хлопці, ми все вирішимо, приїжджайте туди, купуйте там квитки", - заявили представники ультрас.

"Керівництво клубу злило всю цю інформацію міліції. На стадіоні всі 150 людей зібрали в купу, відвезли на Хортицю. Ніхто не гуляв. Як стадо. на Хортицю привезли 6 літрів води на 150 осіб. І всі цілий день сиділи там. Вже було зрозуміло, що ці 150 людей не потраплять на стадіон", продовжили вони.

За словами вболівальників, футбол подивитись нормально вони так і не змогли.

"Потім цих 150 людей зібрали, відвезли на стадіон - у буферну зону, як скотів в стійло. Між стадіоном і гратами з іншого боку. І при цьому керівництво клубу перебувало на стадіоні, але ніхто не прийшов запитати, як справи у людей", - розповіли ультрас.

Фани зізналися, що планували зірвати матч з "Дніпром".

"Акція була, правильно ви сказали, зривати матч. Нам такий футбол не потрібен. Якщо ми не потрібні цій команді, то нам не потрібна ця команда. Поверніть нам Другу лігу, "Судобудівник", і ми будемо ходить, нормально дивитися футбол", - цитує представників фанатського руху Террикон.

А для любителів німецького футболу, а особливо клубу HamburgFC, рекомендуємо відвідати фан-сайт (hamburgsv.net) цієї команди. Там ви знайдете: всі останні новини з життя клубу, поразки, перемоги і нічиї.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ