В Чернігівській області протягом вихідних потонуло 2 людини

В Чернігівській області протягом вихідних потонуло 2 людини

19.08.13 13:41 0 881
17 серпня об 11:20 до служби "101" у Коропському районі надійшло повідомлення, що у ставку біля с. Сміле виявлено тіло 39-річного чоловіка. Як з'ясувалося, мешканець с. Криски напередодні приїхав кілька днів порибалити на водоймі. Близько 20 години він зателефонував дружині та повідомив, що з ним все гаразд. Проте, наступного дня тіло потопельника виявив місцевий рибалка. Причину смерті чоловіка встановлюють правоохоронні органи.

18 серпня о 16:00 у с. Ладинка Чернігівського району з р. Десна працівниками Чернігівської міської рятувальної станції №1 було виявлено та піднято на поверхню тіло 14-річного підлітка. За словами свідків, того дня хлопчина з Топчиївки зранку разом із друзями поїхав покупатися до річки. Ймовірніше за все, під час відпочинку на водоймі він впав у підводну яму та не зміг з неї самостійно вибратися.

Рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області звертаються до населення з проханням бути уважними під час відпочинку біля водойм. Не залишайте дітей без нагляду та контролюйте їх розваги.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ