Львівщина: Ірина Романів відвідала дитячий позаміський табір відпочинку «Сокіл»

Львівщина: Ірина Романів відвідала дитячий позаміський табір відпочинку «Сокіл»

19.08.13 13:28 0 1005
У суботу, 17 серпня, в рамках робочої поїздки заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Романів відвідала дитячий позаміський табір відпочинку «Сокіл» в с. Сасів, Золочівського району. Метою візиту було обговорення шляхів проведення реконструкції згідно проекту Кабінету Міністрів «По концепції Державної цільової соціальної програми оздоровлення і відпочинку дітей та розвитку мережі дитячих оздоровчих закладів на період до 2017 року». Зокрема, на реконструкцію дитячого табору «Сокіл» передано 350 тис. грн.

Зазначимо, основним завданням проекту є удосконалення системи оздоровлення та відпочинок дітей шляхом розвитку мережі дитячих оздоровчих закладів, забезпечення напрямів сучасного розвитку інфраструктури.

За словами Ірини Романів, Львівщина має потужний потенціал проектних пропозицій в напрямку модернізації реконструкцій існуючих таборів відпочинку. «Виконання програми можливого проекту розвитку ДПЗВ «Сокіл», а це 24 мільйони гривень, фінансуватиметься за рахунок коштів державного і місцевих бюджетів та з залученням інвестиційних джерел. Уже сформовано бюджет на 2014 рік, у якому передбачено кошти на реконструкцію дитячого табору », – додала заступник очільника області.

В рамках візиту було також обговорено пропозиції щодо вдосконалення ДПЗВ «Сокіл». Зокрема, здійснення міжвідомчої координації органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення доступності та якості послуг оздоровлення та відпочинку, забезпечення контролю за діяльністю дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, удосконалення механізму і підвищення якості кадрового забезпечення закладів та удосконалення мережі закладів оздоровлення та відпочинку дітей, зміцнення та раціональне використання їх матеріально-технічної бази.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ