Ужгородські міліціонери затримали кавалера-крадія

Ужгородські міліціонери затримали кавалера-крадія

19.08.13 13:11 0 896
Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 40-річна Оксана, місцева мешканка. Жінка повідомила, що під час відпочинку в одному з нічних закладів міста, при невідомих одставинах, зник її золотий ланцюжок вартістю 10 тисяч гривень.

Потерпіла з подружкою вирішили повеселитися за чаркою-другою в одному з розважальних закладів обласного центру. Незабаром алкоголь дав про себе знати, все більше і більше затьмарюючи жінкам розум. Час проводили весело, лише от не вистачало представників сильної статі... Довго шукати не довелося. Поряд за столиком відпочивали двоє чоловіків, які час від часу кидали погляди в їх сторону. З ними й познайомилися.

Вже правоохоронцям крадій зізнався, що думка про крадіжку виникла випадково. Його увагу привернув золотий ланцюжок, що був на шиї в однієї з жінок, які відпочивали за сусіднім столиком. Задля отримання бажаної прикраси досвідчений злодій вирішив познайомитись з ними. На що ті з радістю погодилися, та й ще запросили молодиків до свого столику. Весь вечір провели разом -- спілкувалися, веселилися, випивали...

Невдовзі Оксана вирішила піти додому. Казала, що вже досить пізно, до того ж, потрібно виспатись, вранці на роботу. Крадій з радістю зголосився скласти їй компанію. Дорогою „кавалер” то кофтинку поправить, то обніме, то волосся погладить. Здавалося б, нічого дивного в цьому немає. Та кавалера цікавила не стільки сама його нова знайома, як застіжка на золотому ланцюжку, яку врешті-решт він відкрив своїми спритними злодійськими руками...

Завдяки професійним діям оперативників карного розшуку Михайла Годованця та Василя Шимона, цей злочин був розкритий. Правоохоронцям вдалося встановити особу кавалера-грабіжника. Ним виявився 32-річний раніше судимий ужгородець, який свого часу «відсидів» чотири з половиною роки за грабіж. Наразі злочинець спілкується з міліціонерами. Речовий доказ вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

- Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох, — повідомив перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Анатолій Шкирта.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ