У Волинській області понад 83 відсотки митних декларацій на Ягодинській митниці Міндоходів оформлюють в електронному вигляді

У Волинській області понад 83 відсотки митних декларацій на Ягодинській митниці Міндоходів оформлюють в електронному вигляді

19.08.13 13:29 0 890
З 160 тисяч митних декларацій оформлених працівниками Ягодинської митниці Міндоходів за 7 місяців 2013 року – 134 тисячі прийнято в електронному вигляді.

Послугою електронного митного декларування громадяни користувалися у 4,5 рази частіше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Збільшення обсягів електронної документації пов’язано з удосконалення єдиної інформаційної бази та створенням зручних умов доступу до неї. Електронне декларування є зручною процедурою, яка сприяє прискоренню товарообігу, скороченню затрат часу і фінансових витрат підприємців на здійснення митних процедур. Відтак на митне оформлення однієї митної декларації при експорті та імпорті витрачається 25 та 38 хвилин відповідно.

Детально ознайомитися з особливостями оформлення заяв до митниці в електронному вигляді можна на сайті Міністерства доходів та зборів України у розділі «Електронна митниця».

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Ірина Романів ...
Наступна новина: Як підприємцю-платнику ...

КОМЕНТАРІ