У Волинській області на особистих прийомах у посадовців Ковельської ОДПІ з початку року вже побувало 50 громадян

У Волинській області на особистих прийомах у посадовців Ковельської ОДПІ з початку року вже побувало 50 громадян

19.08.13 13:13 0 938
Керівниками Ковельської ОДПІ ГУ Міндоходів під час проведення особистих прийомів за січень – липень прийнято 50 відвідувачів. Під час зустрічей платники податків отримали вичерпні відповіді на поставлені питання, їм запропоновано конкретні шляхи вирішення озвучених проблем, – інформує Ковельська ОДПІ.

Вдвічі зменшилися і кількість письмових звернень за 7 місяців поточного року, які надійшли до Ковельської ОДПІ.

Відчутне скорочення письмових заяв до працівників інспекції – це результат поліпшення обслуговування та впровадження сучасних електронних сервісів для платників податків.

Як і раніше, у письмових зверненнях піднімаються питання пов’язані з видачею реєстраційного номера облікової картки, це – порушена проблематика майже половини письмових звернень. Питання оподаткування доходів підприємницької діяльності, особливості нарахування та сплати податків – тематика кожної четвертої письмової заяви.

Отримати роз’яснення, як платники податків, так і громадяни можуть і в Центрі обслуговування платників податків Ковельської ОДПІ, де відвідувачів завжди вислухають і нададуть кваліфіковану консультацію фахівці структурних підрозділів.

Важливо, що у Ковельській ОДПІ ГУ Міндоходів Волині розуміють, що кваліфіковано надана відповідь на звернення – це не тільки забезпечення конституційного права громадянина на особисте звернення, а й майбутня запорука партнерських відносин, заснована на довірі.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ