Чернівці: У літньому таборі для дітей та молоді відбулася перша міжнародна зміна

Чернівці: У літньому таборі для дітей та молоді відбулася перша міжнародна зміна

19.08.13 13:04 0 1033
З 8 по 14 серпня в літньому таборі для дітей та молоді «Ойкос» відбулася перша міжнародна зміна. Разом із активною студентською молоддю нашого міста в таборі відпочивали й школярі із міста-побратима Чернівців Коніна, яких гостинно запросив секретар Чернівецької міської ради Віталі Михайлішин.

Програма табору включала конкурси, квест-ігри, екскурсії, концерти та презентації. Кожного вечора відбувалися дискотеки за участю українських та польських диск-жокеїв. Вечірки розпочиналися та закінчувалися танцем «Бельгійська полька», який став найулюбленішим для молоді. Відбувалися спортивні змагання із волейболу, тенісу, шахів та шашок. Також було проведено день Польщі, під час якого гості презентували культуру та традиції свого народу.

Молодь проживала в комфортних електрифікованих дерев’яних будиночках, харчування проходило в спеціально облаштованій кухні. Польські школярі відзначили комфортні умови створені в таборі, адже подібний табір в Польщі (Побєрово) є наметовим.

А вже наступного року планується, що в таборі «Ойкос» відпочиватимуть гості із Румунії, Росії, Польщі, Ізраїлю та Молдови.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львові вийшла друком ...

КОМЕНТАРІ