Найбільш резонансні злочини та події на 19.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 19.08.2013 р.

19.08.13 12:31 0 1024
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 12205 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 2713 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 650 дорожньо-транспортних пригод, в яких 16 осіб загинули та 152 травмовано.

У Чорноморському районі АР Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 49-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 18 серпня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив свого 45-річного брата. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Ужгородському районі Закарпатської області в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 18 серпня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою заподіяв тілесні ушкодження своєму 55-річному односельцю (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У Цюрупинському районі Херсонської області 17 серпня на подвір’ї власного домогосподарства було знайдено мертвою з травмою голови 71-річну пенсіонерку. У результаті проведення слідчих дій затримано 18-річного жителя Снігурівського району Миколаївської області. Попередньо встановлено, що він увечері 14 серпня, з метою крадіжки, проник на подвір’я потерпілої, але був застигнутий господаркою, й сокирою вбив останню, після чого викрав 1,5 тис. гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Сумах у результаті проведення слідчих дій затримано 28-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уранці 18 серпня у квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своєму 53-річному батьку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Донецьку до Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області по спецлінії “101” зателефонував невідомий. Він повідомив, що в зазначеному місті в приміщенні магазину (адресу не вказав) знаходяться гранати Ф-1 та Ф-5. Вжитими заходами встановлено, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонукань, зробив 46-річний місцевий житель. Правопорушника затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

У Яворівському районі Львівської області під час полювання в полі 35-річний місцевий житель раніше судимий, у ході раптово виниклої сварки, пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці поранив у ногу 34-річного односельця (госпіталізовано). Правопорушника затримано. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ