Із пошти Міністра

Із пошти Міністра

19.08.13 16:32 0 922
До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист-подяка від жителів Одещини. Майже 30 громадян є вкладниками на будівництво квартир у жилому будинку в м. Одеса. Але, на жаль, будинок, що мав бути побудований в 2009 році, й до цього часу не зданий.

У 2010 році було порушено кримінальну справу, розслідуванням якої займався Таїровський відділ міліції Київського райвідділу міста Одеси.

Відтак, громадяни у своєму листі дякують Міністру внутрішніх справ України за його підлеглих, які чесно та відповідально займалися розслідуванням цієї справи.

Частину тексту листа наводимо нижче:

«Хотим выразить большую благодарность майору милиции Волошенюк Маргарите Викторовне, которая честно и ответственно проводила все розыскные мероприятия! И показала себя со стороны неподкупного, порядочного человека! Также хотим отметить и поблагодарить оперуполномоченного ГУМВД города Одессы Логинова Александра, который был назначен в группу по проведению оперативно-розыскных мероприятий по нашему уголовному делу! И проявил себя как честный и порядочный человек!

В наше время встретить хорошего человека большая редкость, но мы хотим Вас поблагодарить за то, что в своих рядах Вы держите достойных и опытных людей, которые помогают людям! За что мы им очень благодарны!!! Спасибо Вам!!!».

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ