З нагоди відзначення 22-ї річниці незалежності України відбудеться сходження на гору Маківка

З нагоди відзначення 22-ї річниці незалежності України відбудеться сходження на гору Маківка

19.08.13 15:05 0 951
25 серпня 2013 року в програмі відзначення 22-ї річниці проголошення Незалежності України, відбудеться обласний спортивний захід з оздоровчого туризму – сходження на гору Маківка (958 м) за програмою ХХІІ спортивних ігор Львівщини та VІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених Року Івана Боберського.
Захід організовано управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” за підтримки управління з питань освіти, молоді та спорту Сколівської райдержадміністрації.
У заході візьмуть участь збірні команди міст обласного значення та усіх районів області. Склад основної команди: 5 осіб (незалежно від статі, категорія „Дорослі”, вік – 1995 р.н. та старші), 5 осіб (незалежно від статі, категорія „Ветерани”, вік – 1973 р.н. та старші) та 1 представник. Також до сходження можуть приєднатися усі бажаючі.
Приїзд на місце старту - с.Пшонець Сколівського району 25 серпня до 12.00 год.
Організований початок сходження розпочнеться о 13.00 год. Орієнтовна тривалість сходження до 1 год. 30 хв.
Урочиста церемонія з підняттям Державного Прапора України відбудеться о 14.30 год. на горі Маківка, біля Пантеону загиблих Українських січових стрільців у першій світовій війні.

Вадим Климович директор обласного центру «Спорт для всіх».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ