Буковина: Звітів поменшало

Буковина: Звітів поменшало

19.08.13 17:21 0 984
Задекларований курс на скорочення платником податків часу при виконанні своїх зобов'язань перед бюджетом яскраво продемонстрований у позиції Міністерства доходів і зборів щодо надання звіту про суми податкових пільг. Мова йде про хвилююче багатьох платників податку на прибуток питання щодо періодичності надання звіту про суми податкових пільг.

Суть проблеми полягає в наступному: чи необхідно надавати звіт про суми податкових пільг платником податку на прибуток щоквартально, якщо Податкова декларація подається лише раз на рік?

Враховуючи те, що сума пільги з податку на прибуток розраховується платником податку на прибуток на підставі даних додатка ПЗ до Декларації, яка подається до органу державної податкової служби один раз за підсумками року, Звіт таким суб'єктом господарювання подається у строки подання річної Декларації.

Нагадаємо, що з повною версією роз'яснення можливо ознайомитися в Базі знань, розміщеної на офіційному сайті Міністерства за адресою: www.minrd.gov.ua в підкатегорії 102.30.01.

Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ