Як усунути ризики несплати

Як усунути ризики несплати

19.08.13 18:25 0 1102
Працівники Тернопільської митниці Міндоходів нещодавно зустрілися з митними брокерами та суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.
Виступаючи перед митними брокерами і декларантами, заступник начальника Тернопільської митниці Володимир Титор, зокрема, зазначив, що основні завдання Міндоходів полягають у забезпеченні єдиної державної податкової та митної політики в адмініструванні податків і зборів, митних платежів. «З метою оперативного реагування та подолання проявів тіньової економіки ми провели ряд заходів з удосконалення операційного співробітництва митниці та головного управління Міндоходів в Тернопільській області, – зауважив Володимир Йосипович. – Роботу двох відомчих структур сконцентровано на забезпеченні дієвого контролю за діяльністю суб’єктів господарювання, які мають високий та середній ступінь ризику ймовірності несплати платежів до бюджету у повному обсязі».
Під час зустрічі йшлося про те, що особливу увагу працівники приділяють сумлінному виконанню ліцензійних умов підприємствами, які надають послуги з декларування товарів, дотримання положень нормативно-правових актів України всіма учасниками зовнішньоекономічної діяльності при здійсненні імпортно-експортних операцій. На підставі аналітичної інформації будуть сформовані переліки «недобросовісних митних брокерів» та «ризикових суб’єктів ЗЕД», які підлягатимуть внесенню до електронних профілів ризику в рамках системи управління ризиками під час митного контролю та митного оформлення. Профілі ризику передбачатимуть перелік митних формальностей, які необхідно вчинити інспектору при безпосередньому пред’явленні митному органу товарів та транспортних засобів.
Наприкінці зустрічі митники відповіли на усі питання, які виникли у представників підприємств.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Я отримав у спадщину від ...
Наступна новина: Переплата з податку на ...

КОМЕНТАРІ