Чернівці: Конкурс на заміщення вакантної посади

Чернівці: Конкурс на заміщення вакантної посади

20.08.13 08:37 0 940
Секретар Чернівецької міської ради, відповідно до ст. 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, повідомляє про проведення 12 вересня 2013 року о 8.30 год. в каб. № 202 в приміщенні Чернівецької міської ради (м. Чернівці, Центральна площа, 1), конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста, юриста відділу правового забезпечення питань житлово-комунального обслуговування та управління комунальним майном юридичного управління міської ради (на період відпустки для догляду за дитиною до 2-х років).

Відповідно до Порядку проведення конкурсу та згідно з Типовими про-фесійно-кваліфікаційними характеристиками посад встановлюються кваліфікаційні умови до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-професійним рівнем спеціаліста, магістра (юрист), стаж державної служби або служби в органах місцевого са-моврядування не менше 2 років або стаж роботи за фахом не менше 3 років.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- 1 фотокартку розміром 3 х 4 см;

- документи про освіту;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

- паспорт громадянина України;

- довідка про присвоєння ідентифікаційного номера;

- письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозо-бов’язаних).

Кандидати допущені до участі у конкурсі, складають іспит на знання Кон-ституції України, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про засади запобігання і протидії корупції», інших законодавчих та нормативно-правових актів з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати

праці надається кадровою службою додатково.

Заяви приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 1 кадрова служба міської ради, каб. 305., тел. 52-51-00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тисячі сирійських біженців ...

КОМЕНТАРІ