Чернівці: Переможця і другого призера Aleksandrov rally розділило всього 5 секунд

Чернівці: Переможця і другого призера Aleksandrov rally розділило всього 5 секунд

20.08.13 08:22 0 895
Учора, 18 серпня, у Чернівцях фінішувало захоплююче «Александров ралі 2013». За підсумками двох днів змагань переможець випередив другого призера лише на 5,1 секунди, що свідчить про надзвичайно високий рівень боротьби. На Соборній площі тріумфаторів IV етапу Чемпіонату України, XII етапу Кубка Європи та VII етапу Чемпіонату Росії з ралі вітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Автоперегони у Чернівцях стали справжнім подарунком для всіх вболівальників і глядачів, – каже керманич міста. – Ми спостерігали за напруженою боротьбою до останніх метрів дистанції, що свідчить про високий клас гонщиків, які взяли участь в «Александров ралі». З боку організаторів цих змагань місто та область отримали чимало компліментів – перш за все за рівень прийому перегонів, цікаву трасу та добре розвинену інфраструктури. Гадаю, що у найближчі роки ми зможем приймати етап чемпіонату Європи, а або й чемпіонату світу».

У суботу дуель лідерів передбачувано склалася з Олександра Салюка, який неодноразово довів у минулі роки свою швидкість на місцевих дорогах, та Валерія Горбаня, учасника та призера Чемпіонату Світу з ралі. У неділю кожному з них довелося зіткнутися з серйозними випробуваннями: кому з протистоянням з боку суперників, а кому з несподіваними відмовами з боку техніки. Зрештою подіум в абсолютному заліку склався з екіпажів: Олександр Салюк – Євген Червоненко, Валерій Горбань – Володимир Корся і Геннадій Брославський – Михайло Гендельман.

«Ця гонка завжди була цікавою і різноманітною, а цього року організатори додали ще нові спецділянки, які зможуть принести «Александров ралі» ще більше привабливості, каже лідер чемпіонату України з авторалі Валерій Горбань. – Боротися на таких дорогах – справжнє задоволення, і ми втішені і ходом змагань, і своїм результатом на цій трасі».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі переплата з ...

КОМЕНТАРІ