Юнацька збірна команда України з пожежно-прикладного спорту зайняла ІІІ місце на ІV Чемпіонаті світу

Юнацька збірна команда України з пожежно-прикладного спорту зайняла ІІІ місце на ІV Чемпіонаті світу

20.08.13 09:11 0 862
З 4 по 11 серпня спортивна делегація ДСНС України на чолі з її керівником – начальником Управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Донецькій області полковником служби цивільного захисту Левикіном М.І. завітала до м. Подільська Російської Федерації для участі у ІV Чемпіонаті світу з пожежно-рятувального (прикладного) спорту серед юнаків.

Всього до м. Подільська прибуло 12 делегацій із країн Європи та Азії з яких 7 команд (країн) розіграли першість Чемпіонату світу, а саме Україна, Росія, Білорусь, Латвія, Казахстан, Естонія та Чехія.

Протягом трьох днів юні спортсмени демонстрували свою спортивну майстерність на спортивному комплексі МНС Росії у Московській області „Пламя”. В урочистостях, присвячених відкриттю ІV-го Чемпіонату світу з пожежно-рятувального спорту серед юнаків, а також на протязі всього часу проведення спортивних заходів, крім представлених команд та керівників пожежно-рятувальних служб країн-учасниць Чемпіонату взяли участь керівники МНС Росії та Всеросійського добровільного пожежного товариства, представники інших міністерств та державних установ, ветерани пожежно-прикладного спорту.

Чемпіонат світу проходив у важкій та напруженій боротьбі між учасниками змагань. Юнаки змагались в усіх видах програми пожежно-рятувального (прикладного) спорту, в трьох вікових групах: молодша вікова група (13-14 років), середня вікова група (15-16 років) та старша вікова група (17-18 років). Українські спортсмени зайняли третє загальнокомандне місце та здобули 1 золоту і 16 бронзових медалей.

Командний результат при подоланні 100-метрової смуги з перешкодами – ІІІ місце, командний результат у підйомі по штурмовій драбині – ІІ місце, бойове розгортання – ІІІ місце. В особистому заліку Антипенко Сергій у підйомі по штурмовій драбині у вікно 3-го поверху учбової вежі здобув І місце, а Чуканов Миктита у підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-го поверху учбової вежі здобув ІІІ місце.

Загальний розподіл місць за результатами змагань: перше загальнокомандне місце зайняла збірна команда Чехії, друге – Росія та третє – Україна. По закінченню змагань переможцям та призерам були вручені кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки від організаторів змагань.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Для посіву озимих культур ...

КОМЕНТАРІ