Волинські підприємці-спрощенці з початку року вже сплатили 54,2 мільйона гривень єдиного податку, – ГУ Міндоходів в області

Волинські підприємці-спрощенці з початку року вже сплатили 54,2 мільйона гривень єдиного податку, – ГУ Міндоходів в області

20.08.13 08:50 0 867
Така сума надходжень вдвічі перевищує показники надходжень за аналогічний період минулого року, – повідомили в координаційно-моніторинговому управлінні ГУ Міндоходів у Волинській області.

Зокрема, лише у липні 2013 року підприємцями-фізичними особами Волині до бюджету сплачено 7 мільйонів гривень єдиного податку, що на 1,4 мільйона більше, ніж торік.

В Головному управління Міндоходів Волині збільшення надходжень єдиного податку пов’язують не тільки з вдалим реформуванням спрощеної системи оподаткування.

«Важливо, що забезпечення максимального комфорту для розвитку бізнесу, створення мікроклімату довіри і партнерства у щоденній взаємодії з його представниками – серед стратегічних напрямків роботи Міндоходів на найближчі п’ять років і – фахівців нашого Головного управління, зокрема»,- підкреслив в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Андрій Тимейчук.

Разом з тим керівник додав, що сучасні напрацювання сумлінного бізнесу є головним джерелом формування прогнозованого бюджету та мають вагомий вплив на розвиток соціальної складової в економіці країни.

За словами Андрія Тимейчука, саме сумлінні підприємці створюють на Волині нові робочі місця, залучають у виробництво прогресивні технології, виплачують легальні та високі зарплати – і в результаті сплачують значні відрахування до бюджету.

Відтак зміни у Податковому кодексі, які запроваджені для підприємців-єдинників, фахівці ГУ Міндоходів Волині називають прогресивними. Вони стимулюють зростання бізнесу, зменшують обсяги звітності, а також витрати робочого часу підприємців.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ