В Закарпатській області допомагати тим, хто цього потребує та викривати тих, хто порушує законодавство

В Закарпатській області допомагати тим, хто цього потребує та викривати тих, хто порушує законодавство

20.08.13 08:14 0 856
Це один з принципів, який в своїй роботі використовують фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області. «Ми довіряємо громадянам і бізнесу та вважаємо, що більшість працює чесно. Однак, з початку року територіальними органами Міндоходів Закарпаття виявлено 1559 осіб, з якими трудові відносини не були оформлені в установленому порядку. В результаті проведеної профілактичної, контрольно-перевірочної та масово-роз’яснювальної роботи працівники працевлаштовані з усіма соціальними гарантіями, а до бюджету надійшло 271 тис. грн.. податку на доходи фізичних осіб» - зазначає Ігор Кріль начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Найбільш розвиненими та актуальними для Закарпаття є сфери роздрібної торгівлі, громадське харчування, надання послуг з перевезення пасажирів та вантажів саме в цих галузях роботодавці найчастіше використовували нелегальну працю громадян.

За сім місяців фахівцями Міндоходів виявлено 304 фізичні, котрі працювали без державної реєстрації як суб’єкти підприємницької діяльності. були також залучені до офіційного оформлення. На Закарпатті протягом семи місяців виявлені 304 такі фізичні особи.

Так, за результатами проведених профілактичних, контрольно – перевірочних та масово – роз’яснювальних заходів до бюджетів додатково надійшло 271 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі пам'ять ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ