В Івано-Франківській області про застосування спрощеної системи оподаткування – на практикумі – тренінгу для платників Богородчанщини

В Івано-Франківській області про застосування спрощеної системи оподаткування – на практикумі – тренінгу для платників Богородчанщини

20.08.13 08:22 0 990
На таку тему в районі нещодавно проведено практикум –тренінг. Відкриваючи захід, начальник районної інспекції Ганна Захаріїв, поінформувала про основні завдання Міністерства доходів і зборів щодо адміністрування податків, зборів, митних платежів та єдиного соціального внеску, надання послуг громадянам і бізнесу та, як наслідок, забезпечення дохідної частину бюджету.

Вона зазначила ряд переваг у частині спрощення процедур отримання адміністративних послуг, підвищення якості, комплексність податкового та митного сервісу, скорочення кількості часу на обслуговування в державних органах тощо. Кількість перевірок для бізнесу буде мінімізована, і стосуватимуться контрольно-перевірочні функції тих суб’єктів господарювання, які використовують схеми ухилення від сплати податків.

В даному заході приймали участь Юрій Сирота– заступник начальника відділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів в області та Анатолій Бойчук - директор Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації Асоціації платників податків України в Івано-Франківській області.

Свій виступ Сирота зосередив увагу на тому, що головною метою державної політики у сфері боротьби з корупцією є створення дієвої системи запобігання і протидії проявам корупції, виявлення та подолання її соціальних передумов і наслідків, викриття корупційних діянь, обов’язкової відповідальності винних у їх вчиненні. Значна роль в цих питаннях належить громадянській позиції платників податків, які мають можливість повідомити до підрозділів внутрішньої безпеки інформацію про протиправні дії працівників Міндоходів.

Директор обласної Асоціації платників податків повідомив про способи, форми і методи захисту законних інтересів платників податків.

Начальники структурних підрозділів інспекції детально зупинились на особливостях застосування спрощеної системи оподаткування, заповнення нової форми декларації платника єдиного податку та інших квартальних звітів, правильного і точного заповнення податкового розрахунку ф. №1-ДФ. Платники податків ознайомилися з процесом підготовки податкової звітності та можливості відправки засобами телекомунікаційного зв’язку.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: динаміка ...
Наступна новина: Чернівці: Переможця і ...

КОМЕНТАРІ