У Львівській області Михайло Задорожний подарував заступникові голови Дрогобицької РДА ґумові чоботи – аби той навідувався до сільських громад району

У Львівській області Михайло Задорожний подарував заступникові голови Дрогобицької РДА ґумові чоботи – аби той навідувався до сільських громад району

20.08.13 08:32 0 1033
Депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Задорожний здійснив черговий об'їзд сільських громад Дрогобиччини. Зустрічаючись у селах із працівниками сільрад, Михайло Задорожний неодноразово чув від них нарікання на байдуже ставлення до них з боку чиновників Дрогобицької райдержадміністрації. Відвідавши нараду першого заступника голови Дрогобицької РДА Степана Рудницького, націоналіст подарував чиновникові ґумові чоботи, аби той частіше відвідував населені пункти району.

За словами націоналіста, окремі голови територіяльних громад Дрогобиччини вважають, що районна виконавча влада їх кинула напризволяще. Люди скаржилися, що важливі господарські проблеми не розв'язують, проте щотижня, по два-три рази, чиновники Дрогобицької райдержадміністрації скликають голів сільських громад, бухгалтерів та секретарів на непродуктивні наради.

"Особливо в цьому плані активно діє перший заступник голови Дрогобицької РДА Степан Рудницький. Працівникам сільських рад, зважаючи на те, що в сільських бюджетах не передбачено коштів на відрядження, доводиться за власні кошти із віддалених сіл виїздити до Дрогобича", – розповів Михайло Задорожний. Зважаючи на це, на останній із таких надуманих нарад, яку проводив перший заступник голови Дрогобицької РДА Степан Рудницький, свободівець Михайло Задорожний подарував районному чиновникові ґумові чоботи. "Пан Рудницький, отримавши чоботи, тепер вже не має скликати людей із сіл до районного центру. Знявши свої коштовні туфлі й перевзувшись в ґумаки, він особисто повинен навідуватися у села, перейнятися проблемами селян, допомагати у розв'язанні нагальних проблем, а не сидіти у затишному кабінеті", – констатував націоналіст.

Також на нараді Михайло Задорожний нагадав чиновникам Дрогобицької РДА, що в кінці року кожен заступник голови райдержадміністрації зобов'язаний звітувати за виконану річну роботу на певних галузевих ділянках. Лише після таких звітів заступників зведений звіт має виголосити голова РДА.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 3)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ