У Львівській області з початку року у Франківському районі легалізовано 165 найманих працівників

У Львівській області з початку року у Франківському районі легалізовано 165 найманих працівників

20.08.13 09:38 0 822
У липні 2013 року відбулося 4 спільні зустрічі посадових осіб Львівської міської ради, Франківської райдержадміністрації та податкової інспекції району, в ході яких обговорено питання дотримання законодавства з оплати праці, легалізації трудових відносин.

Перший заступник начальника ДПІ у Франківському районі м.Львова Головного управління Міндоходів у Львівській області Юрій Романюк звернув увагу на те, що найбільше випадків ухилень від оподаткування та порушень законодавства, виявлених податківцями у сфері виплати заробітної плати, – це виплата зарплати неофіційно, або її виплата у розмірі, меншому ніж мінімально встановлений законодавством.

З початку року на засіданнях спільних комісій з органами місцевого самоврядування заслухано 410 керівників підприємств та фізичних осіб-підприємців. 262 підприємства та суб’єкти підприємницької діяльності прийняли рішення щодо підвищення розміру заробітної плати працівникам.

На спільній комісії в ДПІ заслухано 201 підприємство та СПД-ФО, з яких 137 підвищили рівень заробітної плати, в результаті чого до бюджету надійшло 149 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ