У Львівській області через витівки горе-матері малолітня дитина опинилась у реанімації

У Львівській області через витівки горе-матері малолітня дитина опинилась у реанімації

20.08.13 08:43 0 861
У чергову частину Дрогобицького міського відділу міліції 17 серпня телефоном надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення Дрогобицької міської лікарні. Медики повідомили, що до них з діагнозом алкогольне отруєння на приймальний покій поступила 9-річна дитини.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Дрогобицького міського відділу міліції. У ході проведення опитування правоохоронці з’ясували, що 17 серпня 38-річна мешканка Турківського району разом зі своєю 9-річною донькою приїхали в гості до своєї тітки. Родичка за фахом будівельник, проживає і працює у місті Дрогобич.

Близькі родичі вирішили разом відмітити професійне свято – День будівельника. Дорослі відкрили пляшку коньяку, щоби відмітити подію. Горе-матір вирішила пригостити алкоголем свою 9-річну доньку та налила їй у стакан 50 грамів горілки і 50 грамів коньяку.

Дитина випила алкогольну суміш, після якої відразу стала почувати себе зле. Тоді тітка викликала швидку медичну допомогу. Медики госпіталізували маля в реанімаційне відділення. Наразі стан дівчинки задовільний.

Як з’ясували правоохоронці мати 9-річної дівчинки знаходиться психіатричному обліку з діагнозом шизофренія. Дівчинка проживає і виховується в навчальному виховному закладі окремо від матері. Правоохоронці провели роз’яснювальну роботу з дорослими особами.

Наразі правоохоронці Дрогобицького відділу міліції проводять перевірку.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ

ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Олімпійське літо» на ...

КОМЕНТАРІ