На Тернопіллі пам'ять про загиблих в серцях рідних та кОлег

На Тернопіллі пам'ять про загиблих в серцях рідних та кОлег

20.08.13 08:13 0 924
Жертовність людей у міліцейських мундирах, які, присягнувши на вірність Батьківщині, не відступили навіть перед обличчям смертельної небезпеки, ніколи не буде забута їхніми рідними та колегами.

Напередодні Дня вшанування пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, співробітники управління кадрового забезпечення обласної міліції поклали квіти до пам’ятного знаку загиблому миротворцю Ігорю Киналю. Біля меморіальної дошки, встановленої на фасаді загальноосвітньої школи №3 в обласному центрі, у якій навчався правоохоронець, міліціонери разом із рідними Ігоря схилили голови у хвилині мовчання. Присутні згадували мужню й відважну людину, яка завжди була прикладом для інших.

Спорт, техніка, іноземні мови, філософія, література - Ігор захоплювався багатьма речами. Та найбільше прагнув допомагати людям. Професія була свідомим та виваженим рішенням. Заради неї Ігор Киналь покинув педагогічний вуз і вступив до Харківської академії внутрішніх військ. Доленосним було рішення юнака продовжити службу в миротворчих місіях ООН. 14 грудня 2007 року він разом з іншими добровольцями вирушив у Косово. 17 березня 2008 року з військової частини сім’ї сповістили сумну звістку про смерть Ігоря. Смерть вирвала молодого, сповненого сил та прагнень, із життя, та пам'ять про героя – вічна.

Допомагати родинам загиблих міліціонерів святий обов’язок їхніх колег. У ці сумні поминальні дні співробітники Тернопільського міськвідділу міліції вшанували пам'ять свого загиблого колеги – Олега Дрозда. Минуло чотири роки, як відійшов у вічність інспектор патрульно-постової служби, та пам'ять про нього завжди житиме у серцях людей, які його знали. Побратими по службі зустрілися із вдовою Олега та його 4-річною донечкою. Правоохоронці цікавилися нагальними потребами сім’ї, розпитували чим можуть допомогти. На прощання міліціонери вручили цінні подарунки сім’ї.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Стан здоров’я ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ