Міліція забезпечує правопорядок біля будівлі КМДА

Міліція забезпечує правопорядок біля будівлі КМДА

20.08.13 12:03 0 1067
Від протиправних дій окремих учасників акції вже постраждав один з правоохоронців, який ніс службу по охороні громадського порядку біля Київської міської держадміністрації. Працівники міліції здійснюють документування дій правопорушників.

Біля Київської міськдержадміністрації зібралося близько 3 тисяч представників профспілок столиці, які висловлюють свою підтримку необхідності проведення сесії Київради щодо соціальних виплат працівникам комунальних установ міста. Одночасно в цьому місці зібралися майже 300 прихильників опозиційних сил, які вважають нелегітимною діяльність Київради.

Близько 10.00 народні депутати України А. Яценюк, Ю. Іллєнко та В. Ярема намагалися прорватися через міліцейське оточення біля центрального входу до приміщення міськради. Розбивши вікно на першому поверсі, за допомогою своїх помічників всередину потрапили народні депутати А. Яценюк та Ю. Іллєнко.

При цьому опозиціонери вчинили протиправні дії відносно одного з правоохоронців, затягнули його у натовп та нанесли тілесні ушкодження. Інші працівники міліції, які забезпечують правопорядок в цьому місці, втрутилися у ситуацію і визволили свого колегу.

Дії опозиціонерів документуються за допомогою фото- та відеофіксації. Обстановка біля КМДА є контрольованою.

ВЗГ ГУМВС України

в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ