На Полтавщині міліціонер врятував потопаючого хлопця

На Полтавщині міліціонер врятував потопаючого хлопця

20.08.13 13:00 0 1002
Не роздумуючи ні секунди, правоохоронець кинувся в річку за парубком. Рятівникові виявилося зовсім нелегко, адже він кілька разів пірнав на глибину, і все безрезультатно. Лише з третьої спроби йому вдалося відшукати потерпілого й підняти на зовні.

Перебуваючи у відпустці, оперативний черговий Шишацького району міліції Полтавщини вирішив поїхати з родиною на відпочинок до річки. Розташувавшись на березі, в якусь мить Олег почув крики про допомогу. Швидко підвівшись, правоохоронець побіг до гурту людей, які зібрались на березі річки. З їх слів стало зрозуміло, що з мосту у воду стрибнув хлопець, але так і не винирнув. Олег знав одне, кожна секунда може коштувати життя потопаючому. Тож він миттю кинувся у річку.

Як розповідають очевидці події, всі люди, які перебували на той час біля водоймища, завмерли в очікуванні, коли міліціонер дістане хлопця з води.

Коли Олег витягнув потопельника на берег, той не подавав ознак життя. На щастя, в натовпі відпочиваючих знайшовся досвідчений лікар-реаніматолог Микола Пігота. Тож спільними силами правоохоронець та медик витягли хлопчину з того світу. Через деякий час потерпілий почав ледве дихати, але, на жаль, перебував без свідомості.

До центральної лікарні врятованого чоловіка Олег Марченко супроводжував разом із медиками. Нині стан хлопця залишається тяжким, за його життя борються лікарі.

УЗГ МВС України

(за матеріалами Шишацького РВ УМВС України

в Полтавській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: 19 ...
Наступна новина: Бруно Гама вже в "Дніпрі"

КОМЕНТАРІ