В Луцьку паливно-мастильну пляму з річки Сапалаївка ліквідовано

В Луцьку паливно-мастильну пляму з річки Сапалаївка ліквідовано

20.08.13 13:18 0 898
Працівники Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» відкачали та відправили на утилізацію рідину, з якої утворилися пляма на річці Сапалаївка.

Нагадаємо, протягом кількох днів річка в районі АТП-10727 була перекрита ґрунтом у зв’язку з утворенням на її поверхні мастильної плями. Ситуацію вивчала комісія у складі начальника відділу екології Анатолія Гламазди, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрія Кирилюка та представника Державної екологічної інспекції у Волинській області Антона Поліщука.

При візуальному огляді було зроблено попередній висновок, що у водоймі понад 100 літрів шкідливих викидів, шукали ще джерела витоків – не знайшли. Насправді ж, пляма, що утворилися, містила на багато менше паливно-мастильних матеріалів, вони накопичувались у воді протягом кількох десятків років. «Під час розчищення річки мастило почало стікати у поглиблену канаву й піднялося доверху», - пояснив Анатолій Гламазда.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військовослужбовці ...
Наступна новина: Суд звинуватив Мушаррафа в ...

КОМЕНТАРІ